Offerte aanvragen

Een geïsoleerd tuinkantoor van ons bedrijf uit Nijmegen

Alles in eigen beheer, productie tot montage

Service aan huis met gratis advies

Offerte op maat gemaakt, scherpe prijzen

Bekijk onze projecten

Doe hier inspiratie op

Vragen? Bel ons

Bereik ons op (024) 675 6309

Offerte aanvragen

Ontvang een prijsopgave

Home >> Geïsoleerd tuinkantoor Nijmegen

Laat een geïsoleerd tuinkantoor op maat realiseren in uw tuin in Nijmegen, Eindhoven of Arnhem en werk het hele jaar door op uw comfortabele werkplek. De specialisten van Tuinkantoor Direct, gevestigd in Nijmegen, gaan graag met u in gesprek en brengen uw wensen in kaart. U heeft de keuze uit verschillende materialen en afwerkingsdetails, zodat uw toekomstige werkplek ook écht helemaal naar uw wens is. Heeft u al ideeën over een uniek geïsoleerd tuinkantoor in uw tuin in Nijmegen, Eindhoven of Arnhem? Of heeft u eerst wat advies nodig? Wij staan u graag te woord!

Met een geïsoleerd tuinkantoor van ons bedrijf uit Nijmegen bespaart u op energiekosten

Wanneer u een eigen tuinkantoor wilt, is het belangrijk dat u er niet te veel in hoeft te stoken. Om dit te voorkomen, wordt uw tuinkantoor in Nijmegen, Eindhoven of Arnhem goed geïsoleerd. Zo is het in de winter niet te koud en in de zomer niet te heet om uw werkzaamheden comfortabel te kunnen doen. Natuurlijk voorzien we uw tuinkantoor graag van verwarming en/of airco wanneer u dit wenst. Het is wel belangrijk om verwarming altijd in combinatie met isolatie toe te passen, anders kost het te veel energie om uw tuinkantoor goed warm te houden. Dit is uiteraard beter voor het milieu én de portemonnee. Isolatie helpt bovendien ook goed tegen storende geluiden van buitenaf. Zo doet u ongestoord uw werk.

Ontdek alle opties

Vraag naar de mogelijkheden voor een geïsoleerd tuinkantoor in uw tuin in Nijmegen, Eindhoven of Arnhem en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Wij vertellen u graag alles over de materialen en voorzien u van een gedetailleerd ontwerp. Wanneer u hiermee akkoord gaat, leveren we de materialen snel en plaatsen we uw tuinhuis met kantoor binnen één dag. Vraag een offerte aan wanneer u erover denkt om een tuinkantoor te kopen. Dit doet u via het contactformulier. Voor vragen zijn wij ook via deze weg bereikbaar, alsook via het telefoonnummer 024 – 675 63 09 of het e-mailadres info@tuinkantoordirect.nl.

Bekijk onze projecten

Doe hier inspiratie op

Vragen? Bel ons

Bereik ons op (024) 675 6309

Offerte aanvragen

Ontvang een prijsopgave

Tuinkantoor Direct