Offerte aanvragen

Een kantoor in uw tuinhuis van ons bedrijf uit Nijmegen

Alles in eigen beheer, productie tot montage

Service aan huis met gratis advies

Offerte op maat gemaakt, scherpe prijzen

Bekijk onze projecten

Doe hier inspiratie op

Vragen? Bel ons

Bereik ons op (024) 675 6309

Offerte aanvragen

Ontvang een prijsopgave

Home >> Kantoor in tuinhuis Nijmegen

Wanneer u veel thuiswerkt, is een eigen kantoor in een tuinhuis precies wat u wilt in uw tuin in Nijmegen, Eindhoven of Arnhem. Tuinkantoor Direct is gevestigd in Nijmegen en is een specialist in het bouwen van een tuinhuis als kantoor voor klanten uit de wijde omgeving, waaronder ook in Eindhoven en Arnhem. Onze vakmensen hebben veel ervaring en expertise en hebben in het verleden al veel succesvolle bouwprojecten afgerond. Om die reden heeft u bij ons een ruime keuze uit materialen en afwerkingsdetails en profiteert u van een snel bouwproces. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Het voordeel van een kantoor in een tuinhuis, gebouwd door ons bedrijf uit Nijmegen

Veel thuiswerkers dromen van een eigen werkplek in de tuin waar ze helemaal in rust hun werk kunnen doen. Ook is een tuinhuis als kantoor perfect te gebruiken voor andere (hobby)activiteiten, waarvoor we natuurlijk ook graag uw eigen ruimte realiseren in bijvoorbeeld Nijmegen, Arnhem of Eindhoven. Schrijft u bijvoorbeeld veel of bent u een echte klusser? Kies dan voor een multifunctioneel tuinkantoor waarin u kunt ontspannen én hard kunt werken wanneer u maar wilt. Omdat al onze materialen van hoge kwaliteit zijn, geniet u nog lang van een tuinhuis als kantoor in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven waar u zich op ieder moment kunt terugtrekken.

Binnen één dag klaar voor gebruik

Voordat we een tuinkantoor op maat gaan bouwen, willen we natuurlijk eerst weten hoe uw ideale werkplek eruitziet. Wij luisteren dan ook eerst aandachtig naar uw wensen en voorzien u van een gedetailleerd ontwerp. Als u tevreden bent over het ontwerp van een kantoor in een tuinhuis in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven, dan begint het bouwproces. We spreken een dag met u af die voor u uitkomt en realiseren uw tuinkantoor in één keer. Dit betekent dat u binnen één dag geniet van een tuinkantoor dat direct klaar is voor gebruik.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijzen. Voor een duidelijk beeld van de kosten, vraagt u eerst een offerte aan voor uw ideale tuinkantoor. Dit kan via het offerteformulier. Via ditzelfde formulier kunt u ook al uw vragen kwijt. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 024 – 675 63 09 of per mail via info@tuinkantoordirect.nl.

Bekijk onze projecten

Doe hier inspiratie op

Vragen? Bel ons

Bereik ons op (024) 675 6309

Offerte aanvragen

Ontvang een prijsopgave

Tuinkantoor Direct