Offerte aanvragen

Een kantoorruimte in uw tuin door ons bedrijf uit Nijmegen

Alles in eigen beheer, productie tot montage

Service aan huis met gratis advies

Offerte op maat gemaakt, scherpe prijzen

Bekijk onze projecten

Doe hier inspiratie op

Vragen? Bel ons

Bereik ons op (024) 675 6309

Offerte aanvragen

Ontvang een prijsopgave

Home >> Kantoorruimte in tuin Nijmegen

Kies voor een eigen, unieke kantoorruimte in uw eigen tuin in Nijmegen, Eindhoven of Arnhem en schakel de specialisten van Tuinkantoor Direct in! Thuiswerken of ‘flexwerken’ wordt steeds populairder. Wanneer u zelf veel thuiswerkt, is het belangrijk dat u een rustige plek creëert waar u niet snel gestoord wordt. Heeft u een tuin in Nijmegen, Eindhoven of Arnhem die de mogelijkheid biedt om een kantoorruimte in de vorm van een tuinhuis te bouwen? Dan geniet u zeker van alle voordelen wanneer u van onze dienstverlening gebruikmaakt.

Een op maat gerealiseerde kantoorruimte in uw tuin van ons bedrijf uit Nijmegen

Tuinkantoor Direct heeft de kennis, middelen en kunde om ieder soort tuinhuis met kantoor te bouwen. Wij beschouwen ieder project als uniek en stellen daarom de wensen van onze klanten volledig centraal. U heeft dan ook vele keuzes uit materialen en afwerkingsdetails voor een kantoorruimte in uw tuin in Nijmegen, Eindhoven of Arnhem. Zo bieden wij de mogelijkheid om uw tuinkantoor goed te isoleren. Dankzij de kwalitatieve isolatiematerialen die wij gebruiken, geniet u heel het jaar door van een comfortabele werkplek met een aangename temperatuur. Ook kiest u bijvoorbeeld voor verschillende materiaalcombinaties die ervoor zorgen dat uw tuinkantoor nog jarenlang meegaat. Kwaliteit én maatwerk hebben voor ons de hoogste prioriteit!

Geef uw wensen door en geniet in een mum van tijd van uw werkplek

Wanneer u een kantoorruimte in uw tuin in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven wilt laten bouwen, vraagt u allereerst een offerte aan. Hierbij geeft u uw wensen aan en krijgt u vervolgens een beeld van de kosten. We gaan daarna graag met u in gesprek om uw complete tuinkantoor in detail te bespreken. Als u akkoord bent gegaan met het ontwerp, verzamelen we de materialen en plannen we met u een dag in wanneer het u uitkomt om het tuinkantoor te plaatsen. Onze specialisten bouwen een tuinkantoor binnen één dag, zodat u al binnen 24 uur geniet van een kant-en-klare werkplek. Vul het contactformulier in om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen. U kunt ook bellen naar 024 – 675 63 09 of mailen naar info@tuinkantoordirect.nl.

Bekijk onze projecten

Doe hier inspiratie op

Vragen? Bel ons

Bereik ons op (024) 675 6309

Offerte aanvragen

Ontvang een prijsopgave

Tuinkantoor Direct